Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


DDZ je u okviru trogodišnjeg programa „Korisnik u FOKUSU“, kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, organizirao aktivnost odlaska u Escape room, točnije Escape room na otvorenom. 

U ponedjeljak, 27. svibnja 2024., održana je escape igra pod nazivom "Grička vještica" na Trgu bana Josipa Jelačića. Događaj je organiziran za članove Društva i zaposlenike, pružajući im priliku za zajedničku zabavu i suradnju na otvorenom.

Zaposlene koje su sudjelovale bile su Darija Geček, Gabriela Čabraja i Helena Đurinić, a od članova priključili su se Laura Begić i Noa Žlender, koji je došao sa majkom i bratom. 

Escape igra "Grička vještica" bila je zamišljena kao jedinstvena avantura na otvorenom, smještena u povijesnom okruženju Trga bana Josipa Jelačića. Sudionici su formirali jedan tim koji je rješavao niz zagonetki i izazova povezanih s temom Gričke vještice.

Darija Geček, kao voditeljica, uspješno je koordinirala aktivnosti tima, pružajući smjernice i pomoć gdje je to bilo potrebno. Gabriela Čabraja i Helena Đurinić podržavale su tim u rješavanju zagonetki i održavanju pozitivne atmosfere.

Tim je zajedničkim snagama pomogao spasiti Anin život i stati na kraj tajnoj sekti dok su otkrivali zanimljivosti Grada Zagreba, učili povijesne činjenice i rješavali zabavne zagonetke koje su testirali inteligenciju, strategiju i kreativnost!