Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Izvršna direktorica Društva distrofičara Zagreb Draženka Pavlek i suradnica Helena Đurinić posjetile su Dječji vrtić Lojtrica u Velikoj Mlaki dana 26. lipnja 2024. kako bi djeci iz Sportske skupine Gazelice  koja su sudjelovala u virtualnoj utrci Run for MD 2024. uručile poklon paketiće sa proizvodima donatora i finešerske medalje za sudjelovanje.  Djeca su bila sretna i oduševljena poklonima te će ovo sudjelovanje sigurno dugo pamtiti. Ovaj događaj bio je izvanredna prilika za promicanje zdravog načina života i uključivanja djece u humanitarne aktivnosti. Hvala im od srca, divnu su!

Podjeli medalja prisustvovale su zdravstvena voditeljica Sandra Maršić, odgojiteljica Lana Pešl,  pedagoginja Tajana Stepanić te ravnatelj Branimir Bakran. Izvršna direktorica Draženka Pavlek svima se zahvalila na podršci i uključivanju u ovu humanitarnu akciju. Veselimo se budućoj suradnji te se vidimo na Run for MD 2025.

Više o dječjoj utrci možete pročitati na sljedećoj poveznici https://www.ddz.hr/vijesti/djecji-vrtic-lojtrica-trci-run-for-md-2024-trcimo-za-osobe-s-misicnom-distrofijom.