Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Danas, putem ZOOM platforme održan je 15. hrvatski skup osoba s neuromuskularnim bolestima u organizaciji Savez društava distrofičara Hrvatske i DDZ na kojem su sudjelovali korisnici, obitelji, stručnjaci i zaposlenici organizacija.
Središnja tema skupa bila je "Uloga vitamina i oligoelemenata u zdravlju perifernog živčanog sustava", a predstavila ju je prof. dr. sc. Ervina Bilić, prim. dr. med., predstojnica Klinike za neurologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, v. d. voditeljice Odjela za neuromuskularne bolesti i kliničku elektromioneurografiju Klinike za neurologiju KBC Zagreb, Voditeljica Referentnog centra Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske za neuromuskularne bolesti i kliničku elektromioneurografiju. Zahvaljujemo se prof. dr. sc. Bilić na izdvojenom vremenu te opširnom i detaljnom prikazu teme