Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Savez društava distrofičara Hrvatske - SDDH održao je online predavanja putem platforme ZOOM, 7.11.2023. na temu „Prehrana osoba s MD i NMB“ i „Utjecaj prehrane na mentalno zdravlje“. Predavanje se održalo povodom edukacijskog ciklusa u okviru projekta „Hit je bit' mentalno fit“ kojeg Savez provodi u partnerstvu s Društvom distrofičara Zagreb (DDZ). Predavanja su održali stručni suradnici Slobodan Marinković, fizioterapeut SDDH i Dragana Budimir, psihologinja SDDH.

Cilj projekta „Hit je bit' mentalno fit“ je unaprijediti mentalno zdravlje osoba s MD u Gradu Zagrebu djelovanjem na životne navike osoba s MD i rizične čimbenike mentalnog zdravlja. Projekt se provodi u partnerstvu s Društvom distrofičara Zagreb i traje od 1. svibnja do 31. prosinca 2023. godine.

 

Više informacija pogledajte na stranici https://www.sddh.hr/savez-drustava-distroficara-hrvatske-aktualnosti-pregled/online-edukacija-mentalno-zdravlje-i-prehrana