Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Održao se Trening digitalnih vještina, 16. studenog, 2022. putem platforme Google Meet, u organizaciji Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH u suradnji s Gong-om kroz projekt PRO-NGO - Kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena. Radionicu  je vodio Ivan Luša.

Kroz radionicu predstavljen je Google Workspace za neprofitabilne organizacije. Proizvodi koji su uključeni su: slobodan pristup Google Apps, Google Ads Grants i Premium YouTube pristup. Workspace neprofitnoj organizaciji pruža široku lepezu alata na jednom mjestu. Svi Google Workspace paketi pružaju neprofitnoj organizaciji prilagođenu adresu e-pošte i uključuju alate za suradnju kao što su Gmail, Kalendar, Meet, Chat, Disk, Dokumenti, Tabele, Prezentacije, Forms, Web lokacije i još mnogo toga. Za pristup Workspace-u potrebno je izvršiti registraciju za neprofitne organizacije.

Sudjelovalo je 58 osoba.